KLANTEN VERTELLEN

Lucienne de Bie - Bie Organized

Jacqueline heeft de online training ‘5 stappen voor meer rust in je dag’ voor mij gebouwd. Ze werkt erg gestructureerd, zoekt dingen tot in detail uit en houdt goed overzicht van wat er te doen is.  Het is prettig om met haar samen te werken.

Lucienne de Bie - Bie Organized

Manuela van Prooijen - Weblish

Jacqueline heeft mij ondersteund met een webinar. Zij heeft de gehele technische voorbereiding voor haar rekening genomen, vooraf een aantal keren met mij getest of mijn audio, beeld en internetverbinding in orde waren. Ze had ook oog voor detail door te controleren of er storende omgevingsfactoren waren (geluid en ruimte). Zij had een zeer overzichtelijke checklist gemaakt waar precies in stond welke stappen we moesten nemen. Ik voelde me erg op mijn gemak door de grondige aanpak van Jacqueline. Ik zou Jacqueline zeker aanraden wanneer een webinar opgezet en begeleid moet worden.

Manuela van Prooijen - Weblish

Peggy de Lange - Great Image

Jacqueline heeft voor mijn bedrijf Great Image technische ondersteuning geboden bij het inrichten van Mail Chimp. Dat heeft zij snel, accuraat en naar volle tevredenheid gedaan. Jacqueline zoomde in op mijn wensen en dacht mee. Ook gaf ze meteen manieren aan hoe je gebruiksvriendelijker kan werken met Mail Chimp, zodat het minder tijd kost.Zij legt goed uit en heeft er voor gezorgd dat ik er zelf mee verder kan. 

Als persoon vind ik haar fijn om mee samen te werken. Ze is bescheiden, reageert snel op vragen en is ter zake kundig. Ik beveel haar van harte aan!

Peggy de Lange - Great Image