OVER JACQUELINE

Wordcloud Jacqueline bijgesneden

WIE BEN IK & MIJN MISSIE

Mijn naam is Jacqueline Keizers. Ik kom uit Nijmegen en woon hier samen met mijn gezin. In mijn vrije tijd zoek ik graag de natuur op om te genieten van mooie uitzichten en alle flora en fauna. Daarnaast ontdek ik graag nieuwe plaatsen, op zoek naar moderne/historische architectuur om vast te leggen met mijn camera. Binnenshuis ben ik het liefst creatief bezig met mixed media. 

Voordat ik mijn eigen bedrijf ben gestart, heb ik jarenlang ervaring opgedaan bij technisch innovatieve bedrijven. Ik heb mij ontwikkeld op het gebied van officemanagement, organisatorische ondersteuning bij projecten, financiële administratie en organisatie van beursdeelnames en bijeenkomsten.

In 2017 heb ik de opleiding tot Virtueel Professional en WebAssistant gevolgd om alles te leren over het online ondernemerschap. Daarna ben ik als zelfstandig ondernemer gestart met virtual business support voor de creative & innovative industry.

JacBuiten4 600x485

GECERTIFICEERD VIRTUAL PROFESSIONAL

Via mijn opleiding aan de Academie voor Virtueel Professionals heb ik een groot netwerk om mij heen van Virtueel Professionals.

Binnen dit netwerk kan ik sparren met collega-ondernemers en waar nodig andere expertises aanhaken om mijn klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Certificaat Virtual Professional.Jacqueline Keizers png 300x300

MEER WETEN?

Neem dan contact met mij op.